Parsakaali-sinihomejuustokeitto - Yhteishyvä

Parsakaali-sinihomejuustokeitto

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) parsakaalia
200 g
Jauhoista perunaa
1 kpl
Sipuli
6 dl
Kasvislientä
1 kpl
(2,5 dl) sinihomejuusto-ruokakermaa
1 tl
Rakuunaa
Suolaa tarvittaessa

Näin teet

1

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja parsakaalin varret. Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä parsakaalinvarsia, perunaa ja sipulia kasvisliemessä 10 minuuttia. Lisää parsakaalin nuput ja ruokakerma. Keitä vielä 5–8 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.Soseuta keitto ja mausta rakuunalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa