Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-sinihomejuustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) parsakaalia
200 g
Jauhoista perunaa
1 kpl
Sipuli
6 dl
Kasvislientä
1 kpl
(2,5 dl) sinihomejuusto-ruokakermaa
1 tl
Rakuunaa
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele parsakaalin nuput ja parsakaalin varret. Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Keitä parsakaalinvarsia, perunaa ja sipulia kasvisliemessä 10 minuuttia. Lisää parsakaalin nuput ja ruokakerma. Keitä vielä 5–8 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.Soseuta keitto ja mausta rakuunalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.