Parsakaali-sitruunapasta - Yhteishyvä

Parsakaali-sitruunapasta

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Herkullinen parsakaalihöystö syntyy pastan kypsyessä. Ruoasta tulee kevyempi, jos käytät vähärasvaista ranskankermaa ja kevytjuustoraastetta.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Spagettia
1 kpl
Iso parsakaali
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Raastettua sitruunan kuorta
1 - 2 rkl
Sitruunamehua
1 dl
Raastettua parmesaania
3/4 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
Muokattu: 7.8.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g203 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj1365 5461
Energiaa kcal326 1305

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 tl Raastettua sitruunan kuorta

  • 1 dl Raastettua parmesaania

  • 0,75 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g203 g
Proteiinia10 g40 g
Rasvaa8 g32 g
Kuituja4 g15 g
Energiaa kj1365 5461
Energiaa kcal326 1305

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 2 tl Raastettua sitruunan kuorta

  • 1 dl Raastettua parmesaania

  • 0,75 tl Suolaa

  • 0,5 tl Mustapippuria

  • Tuoretta basilikaa

Resepti
Taina Salovaara

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.