Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.
Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1734
414
16,5 g
7,0 g
52,3 g
3,0 g
3,8 g
11,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 tl Raastettua sitruunan kuorta,
1 dl Raastettua parmesaania,
0,75 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli