
Parsakaali-sitruunapasta
Ainekset
Valmistus
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia.
Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, juustoraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Hienonna pinnalle basilikaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
509
2130
24,5 g
12,5 g
52,3 g
3,0 g
3,8 g
16,5 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl Valkosipulinkynttä,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli