Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hakkaa parsakaali veitsellä karkeaksi rouheeksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna kaalirouhetta ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, parmesaaniraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.
Lisää ranskankerma, sitruunankuoriraaste ja -mehu, juustoraaste ja mausteet. Kääntele seos kuuman spagetin joukkoon. Silppua pinnalle basilikaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
414
1734
16,5 g
7,0 g
52,3 g
3,0 g
3,8 g
11,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
2 tl Raastettua sitruunan kuorta (luomu),
1 dl juustoraastetta (esim, mustaleima-emmental),
0,75 tl Suolaa,
0,5 tl Mustapippuria,
Tuoretta basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli