Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valuta pasta ja sekoita kastike kuumaan pastaan. Anna jäähtyä.
Huuhtele salaatti ja tomaatit. Suikaloi salaatti ja puolita tomaatit. Lisää ne jäähtyneen pastan joukkoon.
Erottele halloumiviipaleet tai viipaloi juusto tarvittaessa. Kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleet molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä juustot salaatin päälle. Viimeistele salaatti rucolanlehdillä.
Vinkki! Voit korvata balsamicon 2 rkl:lla tavallista puna- tai valkoviinietikkaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
419
1755
26,0 g
8,3 g
30,8 g
3,3 g
3,3 g
14,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl (ruukku) rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli