Pasta-papukeitto

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
450 gporkkanoita
pala(200 g) selleriä
1 kpl(300 g) palsternakkaa
4 rklöljyä
2 lvettä
2 dltäysjyväpastaa
1 kpl(285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 tlsuolaa
1 tlpippurisekoitusta
2 tlcurrya
1 tlsoijakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025