Pasta-papukeitto
6 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 450 g | porkkanoita |
| pala(200 g) selleriä | |
| 1 kpl | (300 g) palsternakkaa |
| 4 rkl | öljyä |
| 2 l | vettä |
| 2 dl | täysjyväpastaa |
| 1 kpl | (285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | pippurisekoitusta |
| 2 tl | currya |
| 1 tl | soijakastiketta |
- 1.
Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.
Pasta-papukeitto
Arvostele resepti
6 Annosta
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 450 g | porkkanoita |
| pala(200 g) selleriä | |
| 1 kpl | (300 g) palsternakkaa |
| 4 rkl | öljyä |
| 2 l | vettä |
| 2 dl | täysjyväpastaa |
| 1 kpl | (285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | pippurisekoitusta |
| 2 tl | currya |
| 1 tl | soijakastiketta |
Valmistus
- 1
Kuori juurekset, suikaloi ne ja silppua sipuli. Laita kasariin öljy, lisää sipuli ja juurekset. Hauduta hetki. Lisää vesi ja pasta. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja mausta. Anna vielä kiehahtaa hetki ja tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












