Perinteiset porsaankyljykset - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perinteiset porsaankyljykset

Perinteiset porsaankyljykset
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Valmista porsaankyljykset perinteiseen tapaan ruskistamalla paneroidut kyljykset ensin pannulla ja hauduttamalla ne sitten mureiksi uunissa sipulin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
(4 kpl) porsaankyljystä
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 kpl
kananmunaa
1 dl
Korppujauhoja
4 rkl
Sinappia
2 rkl
rypsiöljyä

LISÄKSI

5 kpl
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
Sokeria
1 dl
vettä
2 tl
soijakastiketta

Näin teet

1

Ota kyljykset huoneenlämpöön. Säädä uuni 175 asteeseen. Sekoita yhdellä lautasella vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Riko toiselle lautaselle munat ja vatkaa niiden rakenne rikki. Mittaa kolmannelle lautaselle korppujauhot.

600 g
(4 kpl) porsaankyljystä
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 kpl
kananmunaa
1 dl
Korppujauhoja
2

Sivele kyljykset sinapilla ja kääntele ne ensin vehnäjauho-mausteseoksessa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa.

4 rkl
Sinappia
3

Kuumenna rasva paistinpannulla ja paista kyljykset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Laita kyljykset uunivuokaan.

2 rkl
rypsiöljyä
4

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Kuumenna rasva pannulla, ja lisää sipulit ja sokeri. Paista käännellen, kunnes sipulit saavat väriä. Lisää vesi ja soijakastike. Kiehauta seos. Jaa sipulit kyljysten päälle.

5 kpl
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
Sokeria
2 tl
soijakastiketta
1 dl
vettä
5

Paista kyljyksiä uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa ne keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 16.9.2014
Muokattu: 27.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g106 g
Proteiinia41 g165 g
Rasvaa35 g138 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj2438 9750
Energiaa kcal582 2329

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

  • 1 dl vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g106 g
Proteiinia41 g165 g
Rasvaa35 g138 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj2438 9750
Energiaa kcal582 2329

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria

  • 1 dl vettä

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.