Ruskista jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää sipulit pannulle ja anna hetken aikaa pehmetä.
Lisää joukkoon tomaattimurska, -sose, mausteet, vesi ja liemikuutio. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia ilman kantta.
Kuori ja viipaloi perunat. Kaada jauhelihakastike uunivuokaan ja lado päälle perunaviipaleet. Paina perunoita lopuksi niin, että ne peittyvät kastikkeeseen. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Lisää päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia tai kunnes perunaviipaleet ovat pehmeitä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.