Perunapannu tähdeperunoista | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunapannu tähdeperunoista

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 1/2 l
Keitettyjä perunoita
2 rkl
Öljyä
1 dl
Yrttejä
Suolaa
Pippuria
1 dl
Sipulinvarsia tai ruohosipulia
Yrttejä halutessasi

lisäksi jotain seuraavista:

200 g
Makkaraa
200 g
Fetajuustoa
200 g
Kylmäsavulohta
1 kpl
Tonnikalaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele perunat. Kuumenna öljy pannulla ja paista perunat. Jos käytät lisäkkeenä makkaraa, viipaloi se ja lisää perunoiden joukkoon. Paista. Mausta suolalla ja pippurilla. Jos valitset fetajuuston, kylmäsavulohen tai tonnikalan, lisää ne vasta valmiiden perunoiden joukkoon. Leikkaa päälle saksilla vielä sipulinvarsia tai ruohosipulia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.