Pihvit unkarilaiseen tapaan

Nappaa talteen!
| 800 g | naudan sisäfileetä |
| 100 g | pekonia |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1 kpl | paprika |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1/2 dl | vettä |
| valkopippuria | |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Kuumenna pannu ja paista kuutioitu pekoni ja sipulit. Lisää tomaattisose ja paprikajauhe. Lisää paloiteltu paprika ja herkkusienet. Mausta ripauksella suolaa, lisää vesi ja hauduta n. 10 minuuttia.Leikkaa fileestä kymmenen viipaletta, mausta valkopippurilla ja suolalla. Paista pihvit tilkassa öljyä toisella pannulla, kunnes ovat saaneet väriä molemmille puolille. Tarjoile pihvit sieni-paprikamuhennoksen ja riisin tai paistettujen perunoiden kanssa.
Pihvit unkarilaiseen tapaan
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | naudan sisäfileetä |
| 100 g | pekonia |
| 2 kpl | sipulia |
| 1 rkl | tomaattisosetta |
| 2 tl | paprikajauhetta |
| 1 kpl | paprika |
| 200 g | herkkusieniä |
| 1/2 dl | vettä |
| valkopippuria | |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kuumenna pannu ja paista kuutioitu pekoni ja sipulit. Lisää tomaattisose ja paprikajauhe. Lisää paloiteltu paprika ja herkkusienet. Mausta ripauksella suolaa, lisää vesi ja hauduta n. 10 minuuttia.Leikkaa fileestä kymmenen viipaletta, mausta valkopippurilla ja suolalla. Paista pihvit tilkassa öljyä toisella pannulla, kunnes ovat saaneet väriä molemmille puolille. Tarjoile pihvit sieni-paprikamuhennoksen ja riisin tai paistettujen perunoiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












