Pikainen jauhelihapata - Yhteishyvä

Pikainen jauhelihapata

Pikainen jauhelihapata
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Jauhelihamausteseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Punaisia linssejä
2 - 3 dl
Vettä
200 g
paseerattuja tomaatteja

PINNALLE

Persiljaa

Näin teet

1

Pese, kuori ja kuutioi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää jauhelihamauste. Lisää kasvikset ja kääntele hetki kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää jauhelihaa pieninä palasina. Kääntele kunnes jauheliha kypsyy ja saa hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

1 kpl
Porkkana
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Jauhelihamausteseosta
1 rkl
Öljyä
Rouhittua mustapippuria
400 g
Jauhelihaa
Suolaa
2

Huuhtele linssit ja lisää jauhelihaseokseen veden ja tomaatin kanssa. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä. Lisää tarvittaessa vettä. Ripottele pinnalle persiljaa.

1 dl
Punaisia linssejä
2 - 3 dl
Vettä
200 g
paseerattuja tomaatteja
Persiljaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 28.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g51 g
Proteiinia23 g91 g
Rasvaa26 g102 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj1582 6329
Energiaa kcal378 1511

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 rkl Jauhelihamausteseosta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 2 - 3 dl Vettä

  • Persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g51 g
Proteiinia23 g91 g
Rasvaa26 g102 g
Kuituja3 g13 g
Energiaa kj1582 6329
Energiaa kcal378 1511

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 rkl Jauhelihamausteseosta

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • 2 - 3 dl Vettä

  • Persiljaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.