Pikantti kaalipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pikantti kaalipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Keräkaalia
400 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
3 - 4 rkl
Makeaa chilikastiketta
3 - 4 rkl
Soijakastiketta
Tarvittaessa suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.