Pikantti kaalipata
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 500 g | keräkaalia |
| 400 g | nauta-sikajauhelihaa |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| 2 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 3 - 4 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 3 - 4 rkl | soijakastiketta |
| tarvittaessa suolaa ja mustapippuria |
- 1.
Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.
Pikantti kaalipata
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | keräkaalia |
| 400 g | nauta-sikajauhelihaa |
| 1 - 2 kpl | sipulia |
| 2 - 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 3 - 4 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 3 - 4 rkl | soijakastiketta |
| tarvittaessa suolaa ja mustapippuria |
Valmistus
- 1
Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












