Pikantti kaalipata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gkeräkaalia
400 gnauta-sikajauhelihaa
1 - 2 kplsipulia
2 - 4 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
3 - 4 rklmakeaa chilikastiketta
3 - 4 rklsoijakastiketta
tarvittaessa suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä