Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikantti kaalipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Keräkaalia
400 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
3 - 4 rkl
Makeaa chilikastiketta
3 - 4 rkl
Soijakastiketta
Tarvittaessa suolaa ja mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.