Pikantti kaalipata - Yhteishyvä

Pikantti kaalipata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Keräkaalia
400 g
Nauta-sikajauhelihaa
1 - 2 kpl
Sipulia
2 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
3 - 4 rkl
Makeaa chilikastiketta
3 - 4 rkl
Soijakastiketta
Tarvittaessa suolaa ja mustapippuria

Näin teet

1

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa