Pinaatti-linssicurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pinaatti-linssicurry

Pinaatti-linssicurry

timer-icon30 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Pinaatti-linssicurry on helppo ja maukas arkiruoka, joka sopii myös vegaanille.

Ainekset

2 kpl
Kiinteää perunaa
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Punaista currytahnaa
1 dl
Vihreitä linssejä
2 dl
Kookosmaitoa
50 g
(5–6 palaa) pakastepinaattia
1 dl
Vettä
2 dl
Pakasteherneitä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi perunat. Lämmitä öljy pannulla ja lisää joukkoon currytahna ja perunat. Kääntele hetki.

2

Huuhtele linssit ja lisää kasariin kookosmaidon, pinaatin ja veden kanssa. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia tai, kunnes perunat ja linssit ovat kypsiä.

3

Lisää joukkoon herneet ja kiehauta seos. Mausta suolalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.