Pirteä retiisi-porkkanasalaatti

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplnippu retiisiä
3 kplporkkanaa
vettä keittämiseen
suolaa

Kastike

1 rklappelsiininmehua
1 rklöljyä
1 1/2 rklpunaviini- tai balsamicoviinietikkaa
1 tlsokeria
ripaus suolaa

Koristeluun

vihanneskrassia tai persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Pane pestyt porkkanat ja retiisit kiehuvaan veteen ja keitä noin 5 minuutin ajan. Jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä ja kuori. Viipaloi kasvikset ja asettele viipaleet tarjoiluastiaan. Sekoita salaatinkastike ja valele se kasviksien päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025