Pitakebab
Ainekset
Valmistus
Paista jäisiä kebablastuja öljyssä kuumalla pannulla 5-7 minuuttia, kunnes lastut ovat hieman ruskistuneet.
Huuhtele ja viipaloi tomaatit ja jäävuorisalaatti.
Sekoita ranskankerma ja chilikastike keskenään. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
Kuumenna pitaleipiä mikrossa noin minuutti. Leikkaa kuumennuksesta pullistuneet pitaleivät osittain auki. Täytä pitaleivät kebablastuilla, salaatilla, tomaatilla, jalapenoviipaleilla ja chilikastikkeella.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
315
1317
12,3 g
5,0 g
24,5 g
5,8 g
1,8 g
25,3 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
jalapenoviipaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli