Pizza Frutti di mare
1 Kappaletta
|| Munaton
Nappaa talteen!
Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.
| 1 kpl | annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja |
| Täyte : | |
|---|---|
| 4 rkl | valmista punaista pestokastiketta |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| noin 20 cm pala purjoa | |
| 1 - 1 1/2 dl | simpukoita |
| 100 g | pakasterapuja |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | oreganoa |
| 1 - 1 1/2 dl | pitsajuustoraastetta |
- 1.
Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
Pizza Frutti di mare
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja |
Täyte : | |
| 4 rkl | valmista punaista pestokastiketta |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| noin 20 cm pala purjoa | |
| 1 - 1 1/2 dl | simpukoita |
| 100 g | pakasterapuja |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 tl | oreganoa |
| 1 - 1 1/2 dl | pitsajuustoraastetta |
Valmistus (Uuni 250°C)
- 1
Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 2.10.2025





























