Pizza Frutti di mare | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Frutti di mare pizza

Pizza Frutti di mare

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja

täyte :

4 rkl
Valmista punaista pestokastiketta
1 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
Noin 20 cm pala purjoa
1 - 1 1/2 dl
Simpukoita
100 g
Pakasterapuja
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Oreganoa
1 - 1 1/2 dl
Pitsajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.