Pizza Frutti di mare

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplannos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja

Täyte :

4 rklvalmista punaista pestokastiketta
1 dlkivettömiä mustia oliiveja
noin 20 cm pala purjoa
1 - 1 1/2 dlsimpukoita
100 gpakasterapuja
3 kplvalkosipulin kynttä
2 tloreganoa
1 - 1 1/2 dlpitsajuustoraastetta

Valmistus (Uuni 250°C)

  1. 1

    Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä