Pizza Frutti di mare - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pizza Frutti di mare

Frutti di mare pizza
Kappaleita
1
Uunin lämpötila
250°C
Ruokavalio
Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja

TÄYTE :

4 rkl
Valmista punaista pestokastiketta
1 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
Noin 20 cm pala purjoa
1 - 1 1/2 dl
Simpukoita
100 g
Pakasterapuja
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Oreganoa
1 - 1 1/2 dl
Pitsajuustoraastetta

Näin teet

1

Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 15.5.2019