Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-tomaattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2 kpl
(á 400g) kuorittuja säilyketomaatteja
4 dl
Kasvislientä
2 rkl
Chilikastiketta
2 tl
Basilikaa
1 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

Lisäksi

3 kpl
Paahtoleipäviipaletta
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Yrttisekoitusta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kattilassa ensin sipuleita muutaman minuutin. Lisää porkkanapalat ja sekoittele hetken aikaa. Lisää loput aineet. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla puolisen tuntia.Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Leikkaa paahtoleivistä ohuet reunat pois ja leikkaa leivät kuutioiksi. Paahda leipäkuutioita öljyssä pannulla, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta yrttisekoituksella. Tarjoile paahdettuja leipäkuutioita kuuman sosekeiton kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.