Porkkanarisotto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplporkkanaa
2 kplpientä sipulia
2 rklöljyä
2 1/2 dlrisottoriisiä
3 dlporkkanamehua
5 dlkasvislientä
2 tloreganoa
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 1/2 dlparmesaaniraastetta

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja leikkaa porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää porkkanat ja sipuli. Anna hautua 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää riisit, kääntele hetken aikaa ja lisää sitten porkkanamehu. Anna nesteen hautua ja lisää kasvislientä hiljalleen imeyttäen, kunnes edellinen neste on imeytynyt. Sekoita välillä. Mausta lopuksi oreganolla, ripauksella suolaa ja pippuria sekä parmesaaniraasteella. Tarjoile esim. broilerin tai kalan lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 10.11.2025

Samankaltaisia reseptejä