Porkkanarisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkanarisotto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Pientä sipulia
2 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Risottoriisiä
3 dl
Porkkanamehua
5 dl
Kasvislientä
2 tl
Oreganoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää porkkanat ja sipuli. Anna hautua 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää riisit, kääntele hetken aikaa ja lisää sitten porkkanamehu. Anna nesteen hautua ja lisää kasvislientä hiljalleen imeyttäen, kunnes edellinen neste on imeytynyt. Sekoita välillä. Mausta lopuksi oreganolla, ripauksella suolaa ja pippuria sekä parmesaaniraasteella. Tarjoile esim. broilerin tai kalan lisäkkeenä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.