Possu-kesäkurpitsavartaat

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Paprika ja kesäkurpitsa kruunaavat helpot possuvartaat.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
500 g porsaan sisäfileetä
1 kplkesäkurpitsa
1 kplpunainen paprika

Valmistus

  1. 1

    Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi.

    MääräAinesosa
    500 g porsaan sisäfileetä
  2. 2

    Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita. Pilko paprika.

    MääräAinesosa
    1 kplkesäkurpitsa
    1 kplpunainen paprika
  3. 3

    Työnnä lihapalat varrastikkuihin vuorotellen kesäkurpitsarullien ja paprikapalojen kanssa. Grillaa vartaita käännellen noin 6 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
20.2.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025