Possu-kesäkurpitsavartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Possu-kesäkurpitsavartaat

Possu-kesäkurpitsavartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Paprika ja kesäkurpitsa kruunaavat helpot possuvartaat.

Ainekset

800 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi.

800 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
2

Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita. Pilko paprika.

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
3

Työnnä lihapalat varrastikkuihin vuorotellen kesäkurpitsarullien ja paprikapalojen kanssa. Grillaa vartaita käännellen noin 6 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.7.2014
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.