Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Possu-kesäkurpitsavartaat

Possu-kesäkurpitsavartaat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Paprika ja kesäkurpitsa kruunaavat helpot possuvartaat.

Ainekset

380 g
(1 pkt) maustettuja porsaan sisäfileenoisetteja (Amarillo Smoked chili pork)
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi.

380 g
(1 pkt) maustettuja porsaan sisäfileenoisetteja (Amarillo Smoked chili pork)
2

Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita. Pilko paprika.

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
3

Työnnä lihapalat varrastikkuihin vuorotellen kesäkurpitsarullien ja paprikapalojen kanssa. Grillaa vartaita käännellen noin 6 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.7.2014
Muokattu: 6.6.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.