Possu-kesäkurpitsavartaat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possu-kesäkurpitsavartaat

Possu-kesäkurpitsavartaat
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Paprika ja kesäkurpitsa kruunaavat helpot possuvartaat.
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika

Näin teet

1

Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi.

800 g
Marinoitua porsaan sisäfileetä
2

Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita. Pilko paprika.

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
3

Työnnä lihapalat varrastikkuihin vuorotellen kesäkurpitsarullien ja paprikapalojen kanssa. Grillaa vartaita käännellen noin 6 minuuttia.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 28.7.2014
Muokattu: 17.5.2019