Possun suikalepata - Yhteishyvä

Possun suikalepata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
200 g
Siitakesieniä
1 1/2 dl
Hillosipuleita
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 - 1 rkl
Maissijauhoja
Sokeria
1 tl
Pippurisekoitusta
Cayennenpippuria
2 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Kuivattua timjamia
Suolaa

Näin teet

1

Ruskista lihasuikaleet. Lisää viipaloidut sienet, tomaattimurskaan sekoitettu maissijauho sekä mausteet. Kiehauta ja anna hautua, miedolla lämmöllä kannella peitettynä 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kasvisliemessä keitetyn riisin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa