Possun suikalepata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possun suikalepata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
200 g
Siitakesieniä
1 1/2 dl
Hillosipuleita
400 g
Tomaattimurskaa
1/2 - 1 rkl
Maissijauhoja
Sokeria
1 tl
Pippurisekoitusta
Cayennenpippuria
2 rkl
Soijakastiketta
1/2 tl
Kuivattua timjamia
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihasuikaleet. Lisää viipaloidut sienet, tomaattimurskaan sekoitettu maissijauho sekä mausteet. Kiehauta ja anna hautua, miedolla lämmöllä kannella peitettynä 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kasvisliemessä keitetyn riisin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.