Possun suikalepata

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaanlihasuikaleita
200 gsiitakesieniä
1 1/2 dlhillosipuleita
400 gtomaattimurskaa
1/2 - 1 rklmaissijauhoja
sokeria
1 tlpippurisekoitusta
cayennenpippuria
2 rklsoijakastiketta
1/2 tlkuivattua timjamia
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista lihasuikaleet. Lisää viipaloidut sienet, tomaattimurskaan sekoitettu maissijauho sekä mausteet. Kiehauta ja anna hautua, miedolla lämmöllä kannella peitettynä 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kasvisliemessä keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025