
Punainen silakkalaatikko
Ainekset
Valmistus
Säädä uuni 175 asteeseen. Leikkaa silakkafileet noin 2 cm:n viipaleiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa kerma, pesto ja paprikajauhe. Mausta kermaseos halutessasi srirachalla.
Voitele uunivuoka (ø 20 x 30 cm). Levitä vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silakkaviipaleita ja sipulia. Kaada kermaseos vuokaan.
Kypsennä uunissa 40–45 minuuttia. Mikäli pinta meinaa tummua liikaa, peitä vuoka foliolla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
451
1888
27,3 g
5,5 g
31,5 g
4,0 g
2,8 g
17,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli