Punainen silakkalaatikko - Yhteishyvä

Punainen silakkalaatikko

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

200 - 250 g
Tuoretta tai pakastettua silakkafileetä
12 kpl
Keskikokoista keitettyä perunaa isoina viipaleina
1/2 kpl
Sipulia
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Kuohukermaa
N. 100 g punaista pestoa
1/2 tl
Paprikajauhetta

Näin teet

1

Pilko silakkafileet pieniksi annospaloiksi. Levitä voideltuun vuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silakkafileetä ja sipulia. Sekoita keskenään kerma, pesto ja paprikajauhe. Kaada neste vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 40-45 minuuttia. Mikäli pinta tummuu liikaa peitä vuoka foliolla.

Resepti
Marja Samuli
Julkaistu: 29.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa