Säädä uuni 200 asteeseen. Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi tai paksuhkoiksi viipaleiksi. Laita palat uunivuokaan. Valuta päälle öljy.
Laita vesi ja liemikuutio kattilaan. Kiehauta ja lisää kasvisliemi vuokaan. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.
Kypsennä punajuuria uunissa noin 40 minuuttia. Leikkaa juusto viipaleiksi ja levitä punajuurien päälle. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1193
285
22,3 g
11,5 g
8,3 g
7,3 g
3,0 g
12,3 g
2,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli