Säädä uuni 200 asteeseen. Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi tai paksuhkoiksi viipaleiksi. Laita palat uunivuokaan. Valuta päälle öljy.
Laita vesi ja liemikuutio kattilaan. Kiehauta ja lisää kasvisliemi vuokaan. Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.
Kypsennä punajuuria uunissa noin 40 minuuttia. Leikkaa juusto viipaleiksi ja levitä punajuurien päälle. Jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
285
1193
22,3 g
11,5 g
8,3 g
7,3 g
3,0 g
12,3 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli