Säädä uuni 200 asteeseen. Sulata margariini. Laita sula margariini, banaanit ja kananmunat kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita puolukat ja intiaanisokeri puuhaarukalla joukkoon.
Sekoita jauhoseos, leivinjauhe, vaniljasokeri, kaneli ja suola keskenään. Lisää ne taikinaan.
Voitele suorakaiteen muotoinen 1 ½ litran kakku- tai leipävuoka. Kaada taikina vuokaan. Leikkaa päälle tuleva banaani ohuiksi viipaleiksi ja asettele taikinan pinnalle. Kypsennä uunin keskitasolla 45 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
257
1076
11,5 g
4,8 g
35,4 g
20,2 g
1,2 g
2,4 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
1 tl Vaniljasokeria,
1 tl Kanelia,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli