Keitä kananmunia 4–5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja puolita.
Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia. Valuta ja laita kylmään veteen odottamaan.
Puolita tomaatit. Valuta särjet liemestä siivilässä kulhon päällä. Säästä liemi.
Valmista kastike. Yhdistä etikka, sinappi ja hunaja. Lisää 3 rkl särkisäilykkeen lientä.
Puolita tai lohko perunat. Yhdistä kastikkeen kanssa.
Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää päälle perunat, kananmunat, kasvikset ja särjet.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1740
416
16,0 g
3,8 g
38,8 g
7,5 g
5,0 g
25,8 g
0,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
prk (275/145 g) savustettua valkosipulisärkisäilykettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli