Keitä kananmunia 4–5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja puolita.
Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia. Valuta ja laita kylmään veteen odottamaan.
Puolita tomaatit. Valuta särjet liemestä siivilässä kulhon päällä. Säästä liemi.
Valmista kastike. Yhdistä etikka, sinappi ja hunaja. Lisää 3 rkl särkisäilykkeen lientä.
Puolita tai lohko perunat. Yhdistä kastikkeen kanssa.
Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille. Lisää päälle perunat, kananmunat, kasvikset ja särjet.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
454
1901
23,8 g
3,5 g
38,5 g
7,5 g
5,0 g
19,0 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli