Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ranskalainen perunasalaatti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Ranskalainen perunasalaatti on maistuva lisäke grillimakkaralle. Salaatin voit hyvin valmistaa myös edellisen päivän tähdeperunoista.

Ainekset

1 kg
Keitettyjä perunoita
1 kpl
Iso punasipuli
1 1/2 rkl
Kapriksia
3 - 4 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. tilliä ja persiljaa

Kastike

1/2 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Vettä
2 tl
Dijoninsinappia
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja pilko keitetyt perunat ja sipuli. Hienonna kapriksia hieman. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta perunoiden päälle. Sekoita ja anna salaatin maustua puolisen tuntia viileässä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 2.5.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

196

818

7,8 g

1,0 g

26,0 g

1,2 g

2,0 g

3,2 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 rkl Kapriksia,

1 rkl Vettä,

2 tl Dijoninsinappia,

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli