Raparperi-mansikkakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Raparperi-mansikkakiisseli

Raparperi-mansikkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Raparperi-mansikkakiisseli on nopea jälkiruoka, joka maustuu vaniljasokerilla.

Ainekset

2 kpl
Raparperin vartta
7 dl
Laimeaa mansikkamehua
1 dl
Sokeria
1/2 l
Tuoreita mansikoita

suurus:

1 dl
Kylmää vettä
3 rkl
Perunajauhoja

lisäksi:

1 rkl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko raparperit pieniksi paloiksi ja laita kattilaan veden ja sokerin kanssa. Keitä, kunnes raparperit hajoavat hieman. Sekoita perunajauhot veteen ja kaada suurus koko ajan sekoittaen kattilaan. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä enää keitä. Lisää joukkoon paloittelut mansikat ja mausta vaniljasokerilla. Kaada kiisseli jäähtymään tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle sokeria kuorruttumisen estämiseksi. Tarjoile kerma- tai vaniljavaahdon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.