Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi hillosokeri. Anna kiehua noin viisi minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes raparperit pehmenevät. Sekoita välillä.
Lisää hillosokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua hiljalleen vielä viisi minuuttia. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto. Jäähdytä noin puoli tuntia välillä sekoitellen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
6724
1606
1,0 g
—
374,0 g
374,0 g
9,0 g
4,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hienonnettua chilipaprikaa,
Tähtianis,
0,25 - 0,5 tl Mustapippuria rouhittuna,
1 rkl Tuoretta inkivääriä hienonnettua,
0,5 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli