Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi hillosokeri. Anna kiehua noin viisi minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes raparperit pehmenevät. Sekoita välillä.
Lisää hillosokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua hiljalleen vielä viisi minuuttia. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto. Jäähdytä noin puoli tuntia välillä sekoitellen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1606
6724
1,0 g
—
374,0 g
374,0 g
9,0 g
4,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hienonnettua chilipaprikaa,
Tähtianis,
0,25 - 0,5 tl Mustapippuria rouhittuna,
1 rkl Tuoretta inkivääriä hienonnettua,
0,5 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli