Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruusukaalisipsit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Paista ruusukaalista sipsejä lehtikaalisipsien tapaan. Rapeat ja kullanruskeat ruusukaalisipsit maistuvat parhailta heti uunista tultua.

Ainekset

300 g
ruusukaalia
1/3 dl
rypsiöljyä
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Koverra osa kaalin kannasta pois. Irrota lehdet leivinpaperille.

300 g
ruusukaalia
2

Pirskota kaalien päälle öljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.

1/3 dl
rypsiöljyä
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
3

Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

4

Napostele sellaisenaan tai lisää salaatin päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.9.2016
|
Muokattu: 22.9.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

88

370

8,3 g

0,5 g

1,5 g

1,5 g

2,0 g

1,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli