Sieni-tomaattirisotto
Ainekset
LISÄKSI
Näin teet
Harjaa ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda sieniä kattilassa, kunnes niistä haihtuu neste. Siirrä sienet syrjään. Kuullota sipulit rasvassa. Lisää riisi ja sekoita, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää hieman kasvislientä ja sekoita, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää lientä vähissä erissä. Jatka hauduttamista ja liemen lisäämistä noin 20 minuuttia, kunnes risotto on lähes kypsää. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sienet, aurinkokuivatut tomaatit ja rucolasalaatti. Mausta risotto sitruunamehulla ja ripottele päälle parmesaaniraastetta.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 49 g | 98 g |
Proteiinia | 5 g | 9 g |
Rasvaa | 9 g | 18 g |
Kuituja | 2 g | 4 g |
Energiaa kj | 1259 | 2517 |
Energiaa kcal | 300 | 600 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi
2 rkl Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Kourallinen rucolasalaattia
Parmesaaniraastetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 49 g | 98 g |
Proteiinia | 5 g | 9 g |
Rasvaa | 9 g | 18 g |
Kuituja | 2 g | 4 g |
Energiaa kj | 1259 | 2517 |
Energiaa kcal | 300 | 600 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi
2 rkl Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Kourallinen rucolasalaattia
Parmesaaniraastetta