Sillitartar
15 min
6 Annosta
Tee herkullinen, omenalla raikastettu sillitartar vain muutamasta aineksesta. Smetanainen sillikaviaari maistuu yhtä hyvin jouluna saaristolaisleivän kanssa kuin juhannuksena uusien perunoiden kera.
Ainekset
Valmistus
1
Huuhtele, kuivaa ja kuutioi sillifileet. Pese, kuori ja kuutioi omena. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita sillit, omena ja punasipuli smetanan joukkoon.
150 g
(1 pkt) sillifileetä (esim. matjessilli)
1 kpl
(pieni) omena
1 kpl
(pieni) punasipuli
120 g
(1 prk) smetanaa
2
Hienonna tilli. Sekoita se ja mustapippuri sillitartariin. Tarjoa sillitartar saaristolaisleivän tai uusien perunoiden kanssa.
1 kpl
(ruukku) tilliä
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
Lisää aiheesta
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Pia Arnould
Julkaistu: 16.6.2006
|Muokattu: 25.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
148
621
11,2 g
6,2 g
7,8 g
7,7 g
0,8 g
3,7 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli