Sitruksinen kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Sitruksinen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas kanakeitto sisältää broileria, maissia, kikherneitä ja parmesaania – sekä sitruunaa. Nauti lounaana tai arki-illan keittoateriana.

Ruokavaliot

Ainekset

700 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
Säilykemaissia (n. 350 g)
1 kpl
Säilöttyjä kikherneitä (n. 350 g)
1 kpl
Pakasteherneitä (n. 200 g)
1 dl
Sitruunamehua
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Siirrä ne kattilaan. Lisää vesi, liemikuutiot, pippuri ja laakerinlehdet. Valuta liemet säilykkeistä. Lisää maissi ja huuhdellut kikherneet. Keitä kannen alla 15–20 minuuttia. Lisää herneet ja sitruunanmehu. Tarkista maku. Viimeistele parmesaaniraasteella.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1147

274

8,5 g

1,8 g

6,3 g

1,5 g

1,0 g

41,3 g

2,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 l Vettä,

Rouhittua mustapippuria,

Laakerinlehteä,

1 dl Parmesaanijuustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli