Sitrus-timjamiöljy | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitrus-timjamiöljy

Sitrus-timjamiöljy

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tee omaa mausteöljyä lisäämällä oliiviöljyyn sitruskuorisuikaleita ja yrttejä. Tipauta herkkuöljyä salaattiin ja viimeistele sillä pastat ja keitot.

Ainekset

1 kpl
Sitruunan kuori
1 kpl
Appelsiinin kuori
Roseepippureita
Tuoretta timjamia
5 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese sitruuna ja appelsiini huolellisesti. Leikkaa hedelmien kuorista kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Työnnä suikaleet lasipulloihin tai purkkeihin.

1 kpl
Sitruunan kuori
1 kpl
Appelsiinin kuori
2

Lisää kuorisuikaleiden joukkoon timjaminoksia ja roseepippureita. Kaada oliiviöljy päälle. Sulje pullot tai purkit hyvin ja säilytä jääkaapissa.

Tuoretta timjamia
Roseepippureita
5 dl
Oliiviöljyä

Huom! Oliiviöljy jähmettyy kylmässä mutta notkistuu, kun se saa olla huoneenlämmössä hetken ennen käyttöä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 11.11.2018
Muokattu: 25.6.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.