Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruunainen carbonara

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pasta carbonara on klassikko, joka syntyy helposti yksinkertaisista aineksista. Raastettu sitruunan kuori antaa mukavasti lisää makua tähän perinteiseen pasta-annokseen.

Ainekset

400 g
Keitettyä spagettia

Kastike:

120 g
Amerikanpekonia
Puolikkaan sitruunan raastettu kuori
4 kpl
Kananmunankeltuaista
1/2 dl
Kermaa
50 g
Juustoraastetta (esim. parmesaania)
Päälle runsaasti rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista palat rapeiksi pannulla. Sekoita keskenään muut ainekset ja yhdistä ne pekoninpalojen kanssa kuumaan keitettyyn spagettiin. Ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.