Sitruunainen carbonara | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sitruunainen carbonara

Sitruunainen carbonara

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pasta carbonara on klassikko, joka syntyy helposti yksinkertaisista aineksista. Raastettu sitruunan kuori antaa mukavasti lisää makua tähän perinteiseen pasta-annokseen.

Ainekset

400 g
Keitettyä spagettia

kastike:

120 g
Amerikanpekonia
Puolikkaan sitruunan raastettu kuori
4 kpl
Kananmunankeltuaista
1/2 dl
Kermaa
50 g
Juustoraastetta (esim. parmesaania)
Päälle runsaasti rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista palat rapeiksi pannulla. Sekoita keskenään muut ainekset ja yhdistä ne pekoninpalojen kanssa kuumaan keitettyyn spagettiin. Ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoile heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 9.1.2005
Muokattu: 26.8.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.