Sitruunainen carbonara

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Pasta carbonara on klassikko, joka syntyy helposti yksinkertaisista aineksista. Raastettu sitruunan kuori antaa mukavasti lisää makua tähän perinteiseen pasta-annokseen.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gkeitettyä spagettia

Kastike:

120 gamerikanpekonia
puolikkaan sitruunan raastettu kuori
4 kplkananmunankeltuaista
1/2 dlkermaa
50 gjuustoraastetta (esim. parmesaania)
päälle runsaasti rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista palat rapeiksi pannulla. Sekoita keskenään muut ainekset ja yhdistä ne pekoninpalojen kanssa kuumaan keitettyyn spagettiin. Ripottele päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025