Kuumenna kattilassa vesi, liemikuutiot, pippurit ja laakerinlehdet.
Pese perunat huolellisesti kylmällä vedellä. Puolita ne. Pese ja kuori porkkanat. Halkaise ne ja viipaloi puolikuiksi. Huuhtele ja halkaise fenkoli, poista kova kanta. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit. Paloittele kala suupaloiksi.
Lisää kasvikset kattilaan ja keitä noin 15 min, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää kala ja hauduta kannen alla muutama minuutti. Viimeistele sitruunanmehulla ja yrteillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
212
888
1,8 g
0,8 g
19,0 g
3,3 g
3,5 g
26,8 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli