Suklaa-espressomousse

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
200 gtummaa suklaata
4 dlkuohukermaa
1 1/2 rklsokeria
3 kplhuoneenlämpöistä kananmunankeltuaista
2 rklespressoa tai vahvaa kahvia

Koristeeksi

50 gtummaa suklaata

Valmistus

  1. 1

    Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä