Suklaa-espressomousse - Yhteishyvä

Suklaa-espressomousse

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
4 dl
Kuohukermaa
1 1/2 rkl
Sokeria
3 kpl
Huoneenlämpöistä kananmunankeltuaista
2 rkl
Espressoa tai vahvaa kahvia

KORISTEEKSI

50 g
Tummaa suklaata

Näin teet

1

Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa