Suklaa-espressomousse

Nappaa talteen!
| 200 g | tummaa suklaata |
| 4 dl | kuohukermaa |
| 1 1/2 rkl | sokeria |
| 3 kpl | huoneenlämpöistä kananmunankeltuaista |
| 2 rkl | espressoa tai vahvaa kahvia |
| Koristeeksi | |
|---|---|
| 50 g | tummaa suklaata |
- 1.
Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.
Suklaa-espressomousse
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | tummaa suklaata |
| 4 dl | kuohukermaa |
| 1 1/2 rkl | sokeria |
| 3 kpl | huoneenlämpöistä kananmunankeltuaista |
| 2 rkl | espressoa tai vahvaa kahvia |
Koristeeksi | |
| 50 g | tummaa suklaata |
Valmistus
- 1
Pilko suklaa kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa miedolla teholla 30 sekunnin välein sekoitellen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita huoneenlämpöiset keltuaiset ja kahvi haaleaan suklaasulaan. Lisää suklaasulaan tilkka kermavaahtoa ja sekoita tasaiseksi.Kääntele suklaasula loppuun kermavaahtoon kevyesti nostellen. Annostele pieniin kuppeihin ja koristele suklaalastuilla. Säilytä viileässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























