Sulata ja käsittele herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatti.
Pese sitrukset ja kuori terävällä veitsellä hedelmälihaa pitkin kalvottomiksi. Leikkaa lohkot irti yksi kerrallaan kalvoja pitkin.
Yhdistä salaatti, herneet ja sitruslohkot tarjoiluastiassa. Valuta pinnalle öljy.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
408
98
6,8 g
1,0 g
7,0 g
7,0 g
1,8 g
1,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g (1 ps) herneitä (kotimainen, pakaste).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli