Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tofu-kasviscurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) maustamatonta tofua
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1 tl
Kuminansiemeniä
1 tl
Garam masala -maustesekoitusta
1 tl
Suolaa
1 kpl
(500 g) tomaattimurskaa
1 kpl
(n. 230/380 g) säilöttyjä kikherneitä
1 kpl
(400 ml) kookosmaitoa
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi tofu. Kuori ja silppua sipuli ja porkkanat. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä hetki mausteita, mutta varo polttamasta niitä. Lisää tofu ja kasvikset ja kuullota hetki, kunnes kasvikset hieman pehmenevät. Lisää tomaattimurska sekä valutetut ja huuhdellut kikherneet. Keitä noin 15 minuuttia. Lisää kookosmaito ja herneet. Kuumenna muutama minuutti ja tarkista maku. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.