Tofucurry | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tofucurry

Tofucurry

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Aasialaistyyppinen tofucurry syntyy viidessä minuutissa. Käytä ruokaan joko thai tai aasialaista käyttövalmista tuoretta kasvissekoitusta. Tarjoa esimerkiksi nuudelien kanssa.

Ainekset

400 g
(2 pkt) tuoretta wok-kasvissekoitusta
250 g
Maustamatonta kiinteää tofua
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Punaista thaicurrya
2 rkl
Öljyä
400 g
(1 tlk) kookosmaitoa
1 - 2 rkl
Limettimehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
(1/4 tl) mustapippuria

pinnalle

Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa tofu reilun sentin kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna 1 rkl öljyä vokissa. Paista tofukuutioita käännelleen 3 minuuttia. Lisää soija pannulle ja sekoita hyvin. Siirrä tofu pois vokista. Lisää pannulle 1 rkl öljyä ja kasvikset. Kuumenna sekoitellen 1 minuutti. Lisää currytahna ja kuumenna edelleen 1 minuutti. Kaada kookosmaito pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla. Sekoita tofu curryn joukkoon. Silppua pinnalle ruohosipulia. Tarjoa curry nuudelien kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2017
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1500

358

31,8 g

19,8 g

11,5 g

6,5 g

3,3 g

5,0 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

250 g Maustamatonta kiinteää tofua,

2 rkl Punaista thaicurrya,

0,5 tl Suolaa,

0,25 tl (1/4 tl) mustapippuria,

Silputtua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli