Tofupihvit ja tomaatti-oliivisalsa
2 Annosta
Ainekset
1 kpl
(270 g) maustamatonta luomutofua
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä paistamiseen
Tomaatti-oliivisalsa
3 kpl
Luumutomaattia
8 kpl
Mustaa kivetöntä oliivia
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Persiljaa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Valmistus
1
Leikkaa tofu viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeapohjaisessa astiassa ja nosta viipaleet maustumaan 15 minuutiksi. Käännä kertaalleen, jotta maut imeytyvät tasaisesti.Valmista salsa. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Käytä sisukset esimerkiksi laatikkoruokiin tai keittoihin. Kuutioi tomaatit, oliivit ja sipuli. Sekoita ainekset ja hienonna joukkoon persilja. Mausta kevyesti öljyllä, suolalla ja pippurilla.Kuivaa tofuviipaleet talouspaperilla ja paista öljyssä miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa lämpimät tofupihvit tomaatti-oliivisalsan kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.