Tofupihvit ja tomaatti-oliivisalsa

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(270 g) maustamatonta luomutofua
3 rklmakeaa soijakastiketta
1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä paistamiseen

Tomaatti-oliivisalsa

3 kplluumutomaattia
8 kplmustaa kivetöntä oliivia
1 kplpunasipuli
2 rklpersiljaa
1 rkloliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa tofu viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeapohjaisessa astiassa ja nosta viipaleet maustumaan 15 minuutiksi. Käännä kertaalleen, jotta maut imeytyvät tasaisesti.Valmista salsa. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Käytä sisukset esimerkiksi laatikkoruokiin tai keittoihin. Kuutioi tomaatit, oliivit ja sipuli. Sekoita ainekset ja hienonna joukkoon persilja. Mausta kevyesti öljyllä, suolalla ja pippurilla.Kuivaa tofuviipaleet talouspaperilla ja paista öljyssä miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa lämpimät tofupihvit tomaatti-oliivisalsan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä