Tofupihvit ja tomaatti-oliivisalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tofupihvit ja tomaatti-oliivisalsa

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
(270 g) maustamatonta luomutofua
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä paistamiseen

tomaatti-oliivisalsa

3 kpl
Luumutomaattia
8 kpl
Mustaa kivetöntä oliivia
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Persiljaa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa tofu viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset laakeapohjaisessa astiassa ja nosta viipaleet maustumaan 15 minuutiksi. Käännä kertaalleen, jotta maut imeytyvät tasaisesti.Valmista salsa. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Käytä sisukset esimerkiksi laatikkoruokiin tai keittoihin. Kuutioi tomaatit, oliivit ja sipuli. Sekoita ainekset ja hienonna joukkoon persilja. Mausta kevyesti öljyllä, suolalla ja pippurilla.Kuivaa tofuviipaleet talouspaperilla ja paista öljyssä miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa lämpimät tofupihvit tomaatti-oliivisalsan kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.