Tofupyttipannu
Ainekset
Sinappimajoneesi
Lisäksi
Valmistus
Leikkaa tofu neljäksi viipaleeksi. Laita viipaleet kahden talouspaperin väliin ja nosta painoksi esimerkiksi leikkuulauta.
Kuutioi kylmät perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Leikkaa tofu kuutioiksi.
Kuullota sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja kuullota hetki. Lisää perunat ja tofu pannulle. Paista, kunnes perunat saavat väriä ja tofu rapsakkaa paistopintaa. Mausta soijalla, siirapilla ja pippurilla. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla.
Sekoita majoneesi ja sinappi kulhossa. Tarjoa pyttipannu sinappimajoneesin, ketsupin ja pikkukurkkujen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
319
1334
18,0 g
1,8 g
28,0 g
6,8 g
2,0 g
9,8 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua ruohosipulia,
ketsuppia,
pikkukurkkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli