Tomaatti-fetasalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-fetasalaatti

Tomaatti feta salaatti
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tomaatti-fetasalaatti on hyvä alkuruoka tai kaveri grilliruoalle. Salaattiin sopivat myös valmiit juustokuutiot. Käytä niiden maukas öljy kastikkeeksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kerä romainesalaattia
200 g
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
200 g
Fetajuustoa
2 rkl
Hienonnettua minttua
1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Punaviinietikkaa
1 tl
Oreganoa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Huuhtele, kuivaa ja leikkaa salaatti suikaleiksi. Viipaloi tomaatit. Kuori kurkku kevyesti ja paloittele.

1 kpl
Kerä romainesalaattia
200 g
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
2

Sekoita salaatti, kurkku ja tomaatit kulhoon. Nosta fetajuusto isompana palana tai murustettuina pinnalle.

200 g
Fetajuustoa
3

Sekoita öljystä, viinietikasta ja mausteista kastike ja valuta salaattiin.

1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Punaviinietikkaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Oreganoa
2 rkl
Hienonnettua minttua
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia11 g44 g
Rasvaa17 g66 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj881 3524
Energiaa kcal210 841

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua minttua

  • 2 tl Punaviinietikkaa

  • 1 tl Oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia11 g44 g
Rasvaa17 g66 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj881 3524
Energiaa kcal210 841

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Hienonnettua minttua

  • 2 tl Punaviinietikkaa

  • 1 tl Oreganoa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.