Tomaattibruschettat - Yhteishyvä

Tomaattibruschettat

???
Annokset
4
Ruokavalio
Italialaiset klassikkoleivät bruschettat maistuvat ilta- tai alkupalaksi. Hyödynnä edellispäiväiset leipäviipaleet ja täytä ne tomaatti-valkosipuliseoksella.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Edellispäiväistä hiivaleipää
1 rkl
Öljyä

TOMAATTISEOS

250 g
Kirsikkatomaatteja
8 - 10 kpl
Basilikanlehteä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Sokeria
Mustapippuria

Näin teet

1

Pilko tomaatit neljään osaan ja pane kulhoon. Lisää sekaan silputtu basilika ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Mausta kevyesti suolalla ja sokerilla. Kääntele sekaan öljy.

Paista leipäviipaleet rapeiksi öljyssä. Lusikoi päälle tomaattiseos ja pyöräytä pinnalle mustapippuria.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g45 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj643 2571
Energiaa kcal154 614

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilikanlehteä

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Sokeria

  • Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja11 g45 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa11 g43 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj643 2571
Energiaa kcal154 614

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Basilikanlehteä

  • Valkosipulinkynsi

  • Suolaa

  • Sokeria

  • Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.