Tomaattikeitto ja rapea pekoni

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
40 gpurjoa
3 kplvalkosipulin kynttä
1 rklöljyä
7 dlvettä
1 kpltlk tomaattimurskaa
3 rkltomaattisosetta
1 rklsokeria
1 tlbasilikaa
1/4 tlsuolaa
mustapippuria
6 kpltippaa tabascoa halutessasi
170 gpekonia

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja viipaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit ja purjo.Lisää vesi, tomaattimurska ja -sose. Mausta ja keitä 10 minuuttia. Paahda pekonit rapeiksi miedolla lämmöllä pannulla keiton valmistuessa. Leikkaa rapeaksi paahdetut pekonit pieneksi saksilla.Tarjoile keitto pekonin ja tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025