Tomaattikeitto ja rapea pekoni | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tomaattikeitto ja rapea pekoni

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
40 g
Purjoa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Öljyä
7 dl
Vettä
1 kpl
Tlk tomaattimurskaa
3 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Sokeria
1 tl
Basilikaa
1/4 tl
Suolaa
Mustapippuria
6 kpl
Tippaa tabascoa halutessasi
170 g
Pekonia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja viipaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit ja purjo.Lisää vesi, tomaattimurska ja -sose. Mausta ja keitä 10 minuuttia. Paahda pekonit rapeiksi miedolla lämmöllä pannulla keiton valmistuessa. Leikkaa rapeaksi paahdetut pekonit pieneksi saksilla.Tarjoile keitto pekonin ja tuoreen leivän kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.