Tonnikala-panzanellasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tonnikala-panzanellasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(185/150 g) tonnikalaa öljyssä
3 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Punasipuli
4 - 6 kpl
Kuivaa sekaleipää
1/2 kpl
Ruukku basilikanlehtiä
10 - 12 kpl
Mustaa oliivia

kastike:

3 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 - 4 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta tonnikalapurkista öljy. Leikkaa tomaatit lohkoksi. Kuori kurkku ohuelti ja kuutioi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita kaikki salaatin ainekset kulhossa kevyesti keskenään. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle. Anna salaatin maustua ja kostua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.1.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.