Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi eli pastaan saa jäädä purutuntumaa. Valuta kypsä pasta ja kumoa uunivuokaan.
Valuta tonnikalat, ja hienonna tilli. Sekoita tonnikalat ja tilli joukkoon.
Sekoita kulhossa punaviinikastikeaines, ruokakerma, vesi ja mausteet. Kaada liemi pastaseoksen päälle vuokaan.
Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Vinkki! Voit korvata jauhemaisen punaviinikastikeaineksen tilkalla valmista punaviinikastiketta. Vähennä silloin hieman kerman määrää ja lisää vuokaan ½ tl suolaa sekä ripaus tummaa sokeria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
374
1566
10,7 g
4,3 g
45,8 g
1,2 g
2,3 g
21,2 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl tilliä,
2,5 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli