Tortillapizzat | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tortillapizzat

Tortillapizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Superhelpot tortillapizzat valmistuvat vain muutamasta aineksesta eikä aikaakaan kulu kuin vartti.

Ainekset

6 kpl
(1 pkt) tortillaa
350 g
(1 tlk) valmista pastakastiketta
300 g
kinkkusuikaleita
300 g
(2 ps, à 150 g) juustoraastetta
3 tl
oreganoa
2 kpl
ruukkua rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Laita tortillaletut kahdelle leivinpaperilla peitetylle pellille.

6 kpl
(1 pkt) tortillaa
2

Levitä noin ½ dl pastakastiketta jokaiselle tortillalle. Jaa kinkkusuikaleet ja juustoraaste tortilloille, mausta oreganolla.

350 g
(1 tlk) valmista pastakastiketta
300 g
kinkkusuikaleita
300 g
(2 ps, à 150 g) juustoraastetta
3 tl
oreganoa
3

Paista tortillapizzoja 225-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja paahtunut kullanruskeaksi.

4

Jaa rucola pizzoille ja tarjoa heti.

2 kpl
ruukkua rucolaa

Vinkki: Täytä tortillapizzat kinkun sijaan tonnikalalla. Kuuteen pizzaan tarvitset 3 tlk (à 150 g) tonnikalaa.

Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.