
Tortillapizzat
Ainekset
Valmistus
Laita tortillaletut kahdelle leivinpaperilla peitetylle pellille.
Levitä noin ½ dl pastakastiketta jokaiselle tortillalle. Jaa kinkkusuikaleet ja juustoraaste tortilloille, mausta oreganolla.
Paista tortillapizzoja 225-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja paahtunut kullanruskeaksi.
Jaa rucola pizzoille ja tarjoa heti.
Vinkki: Täytä tortillapizzat kinkun sijaan tonnikalalla. Kuuteen pizzaan tarvitset 3 tlk (à 150 g) tonnikalaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1053
15,7 g
7,2 g
4,3 g
4,0 g
2,0 g
22,0 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 kpl (1 pkt) tortillaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli