Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tortillapizzat

Tortillapizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Superhelpot tortillapizzat valmistuvat vain muutamasta aineksesta eikä aikaakaan kulu kuin vartti.

Ainekset

6 kpl
(1 pkt) tortillaa
390 g
(1 tlk) valmista pastakastiketta
300 g
kinkkusuikaleita
300 g
juustoraastetta
3 tl
oreganoa
2 kpl
ruukkua rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita tortillaletut kahdelle leivinpaperilla peitetylle pellille.

6 kpl
(1 pkt) tortillaa
2

Levitä noin ½ dl pastakastiketta jokaiselle tortillalle. Jaa kinkkusuikaleet ja juustoraaste tortilloille, mausta oreganolla.

390 g
(1 tlk) valmista pastakastiketta
300 g
kinkkusuikaleita
300 g
juustoraastetta
3 tl
oreganoa
3

Paista tortillapizzoja 225-asteisessa uunissa 5–8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja paahtunut kullanruskeaksi.

4

Jaa rucola pizzoille ja tarjoa heti.

2 kpl
ruukkua rucolaa

Vinkki: Täytä tortillapizzat kinkun sijaan tonnikalalla. Kuuteen pizzaan tarvitset 3 tlk (à 150 g) tonnikalaa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 19.10.2018
|
Muokattu: 12.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

252

1053

15,7 g

7,2 g

4,3 g

4,0 g

2,0 g

22,0 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

6 kpl (1 pkt) tortillaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli