Tuhdit pitaleivät
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | valmista pitaleipää |
| 300 g | marinoituja possunsuikaleita |
| öljyä paistamiseen | |
| 1 1/2 dl | turkkilaista jogurttia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | pieni kurkku |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| suolaa | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | tomaattia |
- 1.
Paista possusuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu ½ kurkkua, tillisilppu ja ripaus suolaa. Pane halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.
Tuhdit pitaleivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | valmista pitaleipää |
| 300 g | marinoituja possunsuikaleita |
| öljyä paistamiseen | |
| 1 1/2 dl | turkkilaista jogurttia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | pieni kurkku |
| 2 rkl | silputtua tilliä |
| suolaa | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | tomaattia |
Valmistus
- 1
Paista possusuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu ½ kurkkua, tillisilppu ja ripaus suolaa. Pane halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























