Tuhdit pitaleivät

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplvalmista pitaleipää
300 gmarinoituja possunsuikaleita
öljyä paistamiseen
1 1/2 dlturkkilaista jogurttia
2 kplvalkosipulin kynttä
1 kplpieni kurkku
2 rklsilputtua tilliä
suolaa
1 kplsipuli
2 kpltomaattia

Valmistus

  1. 1

    Paista possusuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu ½ kurkkua, tillisilppu ja ripaus suolaa. Pane halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä