Tuhdit pitaleivät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuhdit pitaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Valmista pitaleipää
300 g
Marinoituja possunsuikaleita
Öljyä paistamiseen
1 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Pieni kurkku
2 rkl
Silputtua tilliä
Suolaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista possusuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu ½ kurkkua, tillisilppu ja ripaus suolaa. Pane halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.