Uunibrie ja inkivääripäärynät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunibrie ja inkivääripäärynät

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Inkiväärinen päärynä-pistaasipaistos valmistuu liedellä sillä aikaa, kun juusto pehmenee uunissa.

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(à 200 g) briejuustoa
4 kpl
Päärynää
1 kpl
(70 g) pistaasipähkinöitä
1 rkl
Margariinia
1 rkl
Inkivääritahna
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Laita juustot uuninkestävään vuokaan ja kuumenna 10 minuuttia tai kunnes juusto pehmenee.

Kuutioi päärynät ja kuori pähkinät. Kuumenna margariini pannulla ja paista päärynöitä 3–5 minuuttia. Lisää pähkinät, inkivääri, hunaja ja timjami.

Lusikoi päärynäpaistos lämpimien juustojen päälle.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.9.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

464

111

4,0 g

1,8 g

13,8 g

13,8 g

3,6 g

2,4 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Inkivääritahna,

1 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli