Mittaa kattilaan mehu, sokeri ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Lisää valkoviini ja kuumenna höyryäväksi, mutta älä keitä. Siivilöi glögi ja kaada laseihin. Viimeistele halutessasi manteleilla ja rusinoilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1113
266
3,0 g
0,2 g
34,2 g
34,2 g
1,2 g
1,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl Kanelitankoa,
10 kpl Kokonaista neilikkaa,
2 cm pala inkivääriä (kuorittuna),
0,5 kpl sitruunan kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli