Säädä uuni 200 asteeseen. Lado ahvenfileet vierekkäin leivinpaperille uunipellille. Mausta suolalla.
Sulata margariini. Kuori ja hienonna valkosipulit. Yhdistä margariini, valkosipulit, yrtit ja valkopippuri. Voitele kalat margariiniseoksella. Kypsennä fileitä uunissa noin 15 minuuttia.
Yhdistä jogurttikastikkeen ainekset. Tarjoa ahvenfileet jogurttikastikkeen ja salaatin tai perunamuusin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
188
786
6,0 g
2,0 g
3,0 g
2,5 g
—
30,0 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli