Säädä uuni 200 asteeseen. Lado ahvenfileet vierekkäin leivinpaperille uunipellille. Mausta suolalla.
Sulata margariini. Kuori ja hienonna valkosipulit. Yhdistä margariini, valkosipulit, yrtit ja valkopippuri. Voitele kalat margariiniseoksella. Kypsennä fileitä uunissa noin 15 minuuttia.
Yhdistä jogurttikastikkeen ainekset. Tarjoa ahvenfileet jogurttikastikkeen ja salaatin tai perunamuusin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
758
181
4,8 g
1,3 g
3,5 g
3,0 g
—
30,3 g
0,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli