Valkosipulihärkä

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 - 600 gnaudan ulkofileetä

Marinadi:

1/2 dlöljyä
1/2 dlpunaviiniä tai punaviinietikkaa
2 - 6 kplvalkosipulin kynttä suikaleina
1 tlmustapippurirouhetta
2 - 4 rklhunajaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadi. Leikkaa liha poikkisyin paksuiksi viipaleiksi ja siitä kuutioiksi ja laita pakastepussiin. Kaada marinadi päälle ja sulje pussi solmulla. Nosta pussi jääkaappiin kahdeksi päiväksi ja käännä sitä välillä kevyesti puristellen.Pujota lihapalat vartaisiin ja lämmitä huoneenlämpöön. Grillaa vartaat ja ripauta kypsinä niiden pinnalle suolaa. Tarjoa lisänä uuniperunoita ja salaattia sekä jotakin maustekastiketta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
19.10.2018
|
Päivitetty: 25.11.2025

Samankaltaisia reseptejä