Valkosipulihärkä - Yhteishyvä

Valkosipulihärkä

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 - 600 g
Naudan ulkofileetä

MARINADI:

1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Punaviiniä tai punaviinietikkaa
2 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä suikaleina
1 tl
Mustapippurirouhetta
2 - 4 rkl
Hunajaa

Näin teet

1

Sekoita marinadi. Leikkaa liha poikkisyin paksuiksi viipaleiksi ja siitä kuutioiksi ja laita pakastepussiin. Kaada marinadi päälle ja sulje pussi solmulla. Nosta pussi jääkaappiin kahdeksi päiväksi ja käännä sitä välillä kevyesti puristellen.Pujota lihapalat vartaisiin ja lämmitä huoneenlämpöön. Grillaa vartaat ja ripauta kypsinä niiden pinnalle suolaa. Tarjoa lisänä uuniperunoita ja salaattia sekä jotakin maustekastiketta.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa