Valkosipulihärkä

Nappaa talteen!
| 500 - 600 g | naudan ulkofileetä |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1/2 dl | öljyä |
| 1/2 dl | punaviiniä tai punaviinietikkaa |
| 2 - 6 kpl | valkosipulin kynttä suikaleina |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
| 2 - 4 rkl | hunajaa |
- 1.
Sekoita marinadi. Leikkaa liha poikkisyin paksuiksi viipaleiksi ja siitä kuutioiksi ja laita pakastepussiin. Kaada marinadi päälle ja sulje pussi solmulla. Nosta pussi jääkaappiin kahdeksi päiväksi ja käännä sitä välillä kevyesti puristellen.Pujota lihapalat vartaisiin ja lämmitä huoneenlämpöön. Grillaa vartaat ja ripauta kypsinä niiden pinnalle suolaa. Tarjoa lisänä uuniperunoita ja salaattia sekä jotakin maustekastiketta.
Valkosipulihärkä
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 - 600 g | naudan ulkofileetä |
Marinadi: | |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1/2 dl | punaviiniä tai punaviinietikkaa |
| 2 - 6 kpl | valkosipulin kynttä suikaleina |
| 1 tl | mustapippurirouhetta |
| 2 - 4 rkl | hunajaa |
Valmistus
- 1
Sekoita marinadi. Leikkaa liha poikkisyin paksuiksi viipaleiksi ja siitä kuutioiksi ja laita pakastepussiin. Kaada marinadi päälle ja sulje pussi solmulla. Nosta pussi jääkaappiin kahdeksi päiväksi ja käännä sitä välillä kevyesti puristellen.Pujota lihapalat vartaisiin ja lämmitä huoneenlämpöön. Grillaa vartaat ja ripauta kypsinä niiden pinnalle suolaa. Tarjoa lisänä uuniperunoita ja salaattia sekä jotakin maustekastiketta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























