Perkaa herukat. Mittaa herukat, vesi, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Vispaa suurimot joukkoon. Alenna lieden teho puoleen ja keitä välillä sekoittaen 10 minuuttia.
Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sekoita vaniljasokeri puuroon. Vatkaa kahdessa erässä sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Vinkki: Punaherukoiden tilalla voi käyttää mustaherukoita tai puna- ja mustaherukoiden yhdistelmää.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
509
122
0,4 g
—
25,1 g
14,1 g
2,6 g
2,4 g
0,2 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli